Novi Sad
07.05.2013.
10:31 > 18:57
U jednom od magacina na Spensu, nešto nakon 9 časova, došlo je do curenja jedne od boca sa hlorom, zbog čega su intervenisali vatrogasci i dežurna ekipa "Vodovoda".  
  • Radnik Spensa

    08.05.2013 06:52
    @LIMANAC
    Mnogo si brate pametan, prava si pčelica. A i vidi se da znaš sve o hloru. Da nisi ti neki hemičar? Ipak, jasno je kao dan da si ti neko iz menadžmenta Spensa(možda i sam gospodin direktor, ima on običaj da afirmativno piše o sebi na portalu) jer samo oni još mogu sebe da brane, nama su se već odavno zgadili. Usput si i provukao da je nova uprava zaustavila pražnjenje Spensa, iako to nikakve veze nema sa temom o hloru, tako da si jasno stavio do znanja čiji si i u koju tikvu duvaš. A kad već sve znaš mogao bi nam reći i pod kojim uslovima ste izdavali prazne lokale na Spensu. Mislim da bi bilo dosta materijala za novu temu na radiju 021 (mislim da se to u pravnom smislu naziva - zloupotreba službenog položaja).
  • LIMANAC

    07.05.2013 19:08
    @Zoro - A o Spensu...
    koji je dugo propadao, kao i ta boca. Boca je nasleđena kao i stanje. Što se tiče pirotehničara na Spensu, ti nisu tamo odnedavno i ljudi su koji se profesionalno bave pirotehnikom. Nova uprava je bar zaustavila pražnjenje Spensa.
    A za tvoju informaciju, hlor nije explozivan gas, već vrlo otrovan i nagrizajući element. Obrazuj se malo pre nego što lupiš još neku glupost.
  • Србин Бачван(ин)

    07.05.2013 13:06
    "Nije bilo veće opasnosti zato što je curenje bilo postepeno, ali su radnici Spensa ispravno postupili pozvavši nas da intervenišemo", poručuju vatrogasci i dodaju da do većih incidenata može doći samo u slučaju da gas počne naglo da curi, što ovde nije bio slučaj....похвале радницима Спенса који су поново показали да воле свој град и своје предузеће и да савесно обављају свој посао...
  • semtex

    07.05.2013 12:53
    @Zoro
    I zatvorio je brze nego sto je otvorio....
  • Teča

    07.05.2013 11:15
    Povezani su događaji itekako... Nerad, decenijski javašluk, i burazersko poslovanje dovode do nesreća...
  • Zoro

    07.05.2013 11:02
    Samo da živi ostanu
    Kakvo rukovodstvo imaju pravo je čudo da već nisu odleteli u vazduh. Koliko vidim od nedavno na Spensu postoji zakupac koji prodaje pirotehničku opremu. Bio bi to baš lep vatromet. Ejjjj, u sred tržnog centra čovek uglavio radnju sa pirotehničkom opremom. Ovo samo na Spensu ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna